Vil I yde og nyde ? Så er MTB og Wellness noget for Jer. En fantastisk MTB oplevelse i Danmarks Outdoor Hovedstad kan afsluttes i Danmarks ældste badeanstalt, Silkeborg Bad eller i en flydende sauna på på gudenåen.

 

I “yde fasen” skræddersyr vi en MTB tur til Jer. Det kan være en guidet tur med fokus på fart, teknik eller flotte view points i naturen eller et introduktionskursus til sporten. Deltagerne kan også inddeles i forskellige grupper alt efter niveau og så kan grupperne mødes løbende når deres veje krydses i terrænnet. Det er helt op til Jer.

I “nyde fasen” har vi to muligheder. I Silkeborg har vi Danmarks ældste badeanstalt beliggende kun 300 meter fra vores MTB center. Her er der en herre og dame afdeling med kolde og varme kar, sauna, dampbade og ikke mindst træspåner og sæbe til at få skidtet af med.

Er man nu mere til den rå natur, så kan turen afsluttes i en flydende sauna med mulighed for et koldt bad i f.eks. Julsø.

I er altid velkommen til at medbringe egen forplejning til turen eller vi kan arrangere det for Jer.

Pris pr. person:

3 timers event: 550,00 DKK ex. moms

Prisen er inklusiv:

1 instruktør pr. 10 deltager  
Sandwich, energibar, vand og kaffe

Afslutning i Sauna eller Badeanstalt inkl. håndklæde
25 % rabat på vores udlejningscykler, hvis ikke du medbringer din egen cykel

Prisen forudsætter:

At der er minimum 10 personer (er i mindre end 10 personer, betales der forsat for 10 personer)
At der er start/mål v. Silkeborg MTB Center.

Ansvar:

Al deltagelse på sker på eget ansvar. Vi er meget opmærksomme på deltagernes niveau og tilpasser ruten efter deres evner, men vi forventer også, at deltagerne til en hver tid informere os om niveauet passer til deres evner på en mountainbike. Al deltagelse sker dog på eget ansvar, da det er dig der sidder på cyklen. Da al deltagelse sker på eget ansvar dækker vi ikke personskader, skader på tredjemand, cykel, tøj, ure eller andre personlige ejendele.

2018-03-05T10:43:13+00:00 Kommentarer lukket til MTB & WELLNESS