Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Temmelig mange internet handler foreslår på nuværende tidspunkt en hel del forskellige former for levering. En af favoritterne er i dag levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine varer når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså ualmindeligt let, samt desuden ligeledes den mest letkøbte type af levering.

Mange webshops byder på dag-til-dag levering på en række varer, hvilket står og falder med at bestillingen placeres forud for et angivent tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne fikset før de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle e-butikker byder på gratis levering, men oftest forudsætter det at man handler for en bestemt sum. Ellers kan man foretrække den mest betalelige fragtmetode, hvilket oftest – om man bor tæt på Aarhus, Brønderslev eller Skagen – vil være at få leveret ordren til et afhentningssted.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være meget betydningsfuld

Det har vist sig at være rigtig fremkommeligt for internetbrugere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på flere online forretninger og til tak har de fleste forhandlere på nettet set sig nødsaget til at presse udsalgspriserne på mange af deres varer – til drenge og piger, og ligeledes til herrer og damer – betragteligt, og endda nogle gange tilbyde gebyrfri levering.

Men det kan ikke desto mindre være lukrativt at udforske diverse internet varehuse i Danmark efter rabatkoder inden du bestiller, således at man er skudsikker på at få den mest betalelige pris.

Du skal trods alt være obs på, at i tilfælde af at en webshop afsætter et produkt til en udsalgspris som kan ses som mystisk lav, kunne det i nogle tilfælde være et bevis på en uoprigtig netbutik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre inkluderet i en lovbestemmelse, som værner kunden overfor uægte outlets på nettet.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du vælge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil afbetale beløbet over tid.

Et fingerpeg om at internet shoppen følger den officielle danske lovgivning

Inden folk køber i en online virksomhed kan man egentlig tyde butikkens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl et tidskrævende arbejde.

Et alternativ er at efterse om internet forhandleren er verificeret af e-mærket, da det skulle være en indikation om at e-forretningen efterkommer de officielle danske regler, og at netbutikken nu og da overvåges af fagmænd som er inde i reglerne på området. Det er en rigtig god genvej til en håndsrækning, når du skulle få udfordringer i forbindelse med dit køb. Klik her for at læse mere.

Leveringsdygtigheden kan vise sig at være virkelig vital

Trustpilot fører til absolut pæne genveje til at læse forskellige tidligere kunders oplevelser og derved tilrådes det, at du ser nærmere på online forretningens bedømmelser før du bestiller.

Facebook tilbyder dig på samme måde immervæk anstændige løsninger til at få indsigt i internet forretningens troværdighed. Derudover er der en del e-butikker som tilbyder folk at nedfælde en bedømmelse af købsoplevelsen, som desuden burde bruges til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Data vedrørende produkter og online webshops i Danmark vedligeholdes hele tiden, men vi påtager os intet ansvar for reguleringer der kan være implementeret siden vi nyligst opdaterede de viste informationer.