Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Adskillige e-shops frembyder nu om dage flere løsninger til levering. Den mest anvendte er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er altså ret gnidningsløs, og desuden også den mest prisbevidste fragtløsning.

Du burde lige så vel beslutte dig for at vælge at få sendt til din adresse eller til når du er på job. Fragtformen bliver en gang i mellem en anelse mindre prisbillig, men omvendt ualmindeligt let. Den mest letkøbte leveringstype er unægtelig selv at hente varerne, som desværre er betinget af at du opholder dig nær internet selskabets hjemsted.

Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være usædvanlig aktuel ifald man skal bruge pakken om få sekunder, og derfor er det fuldt ud fornuftigt at man ser den forventede leveringstid på det aktuelle produkt.

En hel del online butikker præsterer 1 hverdags levering på massevis af varenumre, som imidlertid er underforstået at bestillingen realiseres forud for et bestemt tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få produktet afsted forud for at de lageransatte har fyraften.

Nogle online selskaber byder på fragt uden gebyr, men oftest er det så præmissen at man køber for en konkret sum. Som alternativ kunne man vælge den prisbilligste fragtmetode, der i de fleste tilfælde – uden hensyn til om du bor tæt på Holstebro, Farum eller Billund – vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted.

Et tegn på at e-handlen tilslutter sig de danske regler

Det er i dag yderst fleksibelt for forbrugerne at vurdere prisniveauet hos flere butikker på nettet og ergo har massevis af internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at nedsætte salgspriserne på mange af deres produkter – til børn, samt også til mænd og kvinder – eftertrykkeligt, og endda nogle gange frembyde fragt uden omkostninger.

Men det kan imidlertid blive lukrativt at studere enkelte internet butikker efter rabat inden du placerer ordren, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den billigste pris.

Man skal lige meget hvad være så påpasselig, at hvis en e-handler reklamerer varer for en pris som anses for umådelig fremragende, kan det tit være et bevis på en uægte online virksomhed. Handler med kort er heldigvis en del af et regulativ, hvilket begunstiger en imod bedrageriske webbutikker.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du anvende en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at dække prisen over tid.

Før nogen bestiller på en online webshop bør man i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsvilkår, det er dog naturligvis ikke specielt ophidsende.

Et alternativ kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, hvilket skulle være en sikkerhed for at internet webshoppen opfylder de opstillede regler, og at e-butikken hyppigt besøges af specialister der kender de gældende vilkår. Det er en rigtig god chance for bistand, ifald du bliver udsat for dilemmaer med din ordre.

Herudover stiller vi forslag om at køber er omhyggelig omkring de mest relevante vilkår der er gældende for ordren, f.eks. hvilken returneringsret netshoppen kører med. I den sammenhæng er det på samme måde relevant, at man permanent beholder sin købsbekræftelse, så man fremadrettet kan påvise ordren, om man leder efter et produkt til en herre eller dame.

Antal dages levering er jo temmelig udslagsgivende

Trustpilot bringer dig de facto fremragende genveje til at iagttage adskillige tidligere køberes omtaler og derfor stiller vi forslag om, at du bliver klogere på online forretningens vurderinger inden du lægger din bestilling.

Facebook resulterer i også en del relevante løsninger til at få indsigt i online forretningens kundetilfredshed. Tilmed ses en række online forretninger som tilbyder folk at udfærdige en bedømmelse af deres køb, hvilket ligeledes burde udnyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Denne side er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har et tæt samarbejde med mange forretninger på nettet derved at vi præsenterer forretningernes tilbud, og modtager kommission under forudsætning af at en bruger fra vores hjemmeside gennemfører en bestilling.

Orientering om varer og online butikker vedligeholdes løbende, men vi kan ikke stilles ansvarlig for ændringer der kan være udført siden vi senest opdaterede websitets informationer.