Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Giro Helios Spherical Mips – Cykelhjelm Road – Str. 59-63 cm – Sort rød

Varenummer (SKU): 768686381577 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.497,00

(13 kundeanmeldelser)

✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
✔ Prisgaranti

Denne Helios Spherical Mips cykelhjelm fra Giro er udviklet specielt til brug på landevejen/race og har et klassisk og smart design. Hjelmens… … læs mere her

Annonce

Er Giro Helios Spherical Mips - Cykelhjelm Road - Str. 59-63 cm - Sort rød på lager?
Køb Giro Helios Spherical Mips - Cykelhjelm Road - Str. 59-63 cm - Sort rød

Beskrivelse

Giro Helios Spherical Mips – Cykelhjelm Road – Str. 59-63 cm – Sort rød er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Giro Helios Spherical Mips - Cykelhjelm Road - Str. 59-63 cm - Sort rød

Giro Helios Spherical Mips – Cykelhjelm Road – Str. 59-63 cm – Sort rød Produktfakta

  • Varenavn: Giro Helios Spherical Mips – Cykelhjelm Road – Str. 59-63 cm – Sort rød
  • Pris: Kr. 1497.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 768686381577
  • Varekategori: Cykelhjelm til race

Giro Helios Spherical Mips – Cykelhjelm Road – Str. 59-63 cm – Sort rød fra Giro

Giro Helios Spherical Mips – Cykelhjelm Road – Str. 59-63 cm – Sort rød fungerer rigtig godt i sit rette element. Cykelhjelm til race kategorien er også populær, når der skal findes cykeludstyr. Cykelpartner tilbyder bl.a. fri fragt hvis du køber for mere end kr. 299. Vare du kigger på kan returneres til shoppen igen inden for 365 dage, hvis du fortryder dit køb. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, kan du gøre som andre før dig og købe dette produkt, og så kan du glæde dig over at have fundet det her. Tænk også på at du får prisgaranti på Giro Helios Spherical Mips – Cykelhjelm Road – Str. 59-63 cm – Sort rød og du kender garanteret mærket Giro, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. I de perioder hvor du er ude på din cykel, er det vigtigt at huske at indtage væske undevejs. Væsken kan sagtens bare være energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Cykeludstyr kan købes online med prisgaranti

Giro Helios Spherical Mips – Cykelhjelm Road – Str. 59-63 cm – Sort rød er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den eftertragtede varegruppe Cykelhjelm til race. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Giro Helios Spherical Mips – Cykelhjelm Road – Str. 59-63 cm – Sort rød fra den meget brugte forhandler Cykelpartner, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være dette produkt. Når der handles i webshop sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Køb Giro Helios Spherical Mips – Cykelhjelm Road – Str. 59-63 cm – Sort rød allerede i dag til kun kr. 1497.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

Giro Helios Spherical Mips – Cykelhjelm Road – Str. 59-63 cm – Sort rød er populær for cyklister

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det giver en god gennemsigtighed på priserne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

13 reviews for Giro Helios Spherical Mips - Cykelhjelm Road - Str. 59-63 cm - Sort rød

Vær den første til at anmelde “Giro Helios Spherical Mips – Cykelhjelm Road – Str. 59-63 cm – Sort rød”