Inviterer dine kollegaer, dit netværk eller kunder med på en anderledes MTB oplevelse på en FATBIKE

FAT BIKE er en ny trend der er vokset ud af mountainbikesporten og  nu er ved at få sine egne løb og sin helt egen kultur. Nu er den også kommet til Danmark!

Fat Bikes (forkortet FTB) er kort fortalt en mountainbike med 10-12 cm bredde hjul, hvilket giver et ekstra godt vejgreb og en fordeling af trykket mod underlaget, to faktorer der bevirker at den kommer lettere frem gennem f.eks. sand, sne og mudder og  lettere hen et ujævnt underlag med f.eks. mange rødder.  Oprindeligt er Fat Bikes også udviklet til cykling i vinderhalvåret på både sne og is.

Vores FTB events starter med en introduktion til mountainbikesporten efterfulgt af en instruktion til cyklen, hvad er for- og bagbremse og hvordan anvendes de under kørsel, hvordan skifter man gear og hvordan placerer man sig på cyklen under op- og nedkørsel, samt andre informationer der er nødvendige for at I får mest muligt ud af turen på Jeres Fatbike.

Vi kan dele os op i mindre hold efter niveau og ønske om udfordringer og kan supplere turen med andre koncepter som f.eks. MTB & Teambuilding og MTB & Wellnenss.

Priser pr. person:

1,5 timers guidet tur på FAT BIKES: 450,00 DKK ex. moms (v. minimum 10 personer)

2-3 timers guidet tur på FAT BIKE: 550,00 DKK ex moms (v. minimum 10 personer)

Prisen er inklusiv:

  • Fat Bike MTB
  • Cykelhjelm
  • Drikkedunk (to keep)
  • Energibar
  • Instruktør/guider

Prisen forudsætter:

  • At der er minimum 10 personer (er i mindre end 10 personer, betales der forsat for 10 personer)
  • At der er start/mål i Silkeborg MTB Center ellers tillægges der  1000,00 til læsning/aflæsning + 5,00 DKK pr. km.

Ansvar:

Al deltagelse på sker på eget ansvar. Vi er meget opmærksomme på deltagernes niveau og tilpasser ruten efter deres evner, men vi forventer også, at deltagerne til en hver tid informere os om niveauet passer til deres evner på en mountainbike. Al deltagelse sker dog på eget ansvar, da det er dig der sidder på cyklen. Da al deltagelse sker på eget ansvar dækker vi ikke personskader, skader på tredjemand, cykel, tøj, ure eller andre personlige ejendele.

2018-03-05T10:42:50+00:00 0 Kommentarer

Læg en kommentar