Inviter dine kollegaer på en fantastisk MTB tur gennem de smukke Silkeborgskove og dyst undervejs i  teambuildingsprojekter der vil udfordre Jer på vidensdeling, teamspirit og kommunikation.

Vi mødes i vores lokaler, på hotellet eller på virksomhedens adresse. Vi er specialister i at tilpasse turen til deltagernes niveau, og vi sørger altid for  at alle får en god tur, uanset om du er begynder eller øvet.

Inden start gives der en grundig introduktion til Mountainbiken. Hvad er for- og bagbremse og hvordan anvendes de under kørsel. Hvordan skifter man gear under op- og nedkørsel. Efter endt træning er det afsted ud i skoven i mindre teams på vej ud mod Jeres første projekt.

Fælles for alle projekterne er, at det er teamet, der er omdrejningspunkt. Nøgleordene for succes er teamspirit, samarbejde, vidensdeling og ikke mindst kommunikation.

Alle opgaver starter med en fælles introduktion til opgaven, hvor regler og rammer for opgaven gennemgås, ikke mindst succeskriterier og deadlines for opgavens løsning. Herefter vil teamet få en kort planlægningsfase inden opgaven påbegyndes.

Deltagerne navigere selv frem til projekterne via kort og GPS. (hvilket også kan være et projekt i sig selv:-)

Priser pr. person:

2-3 timers guidet tur med 2 teambuildingsprojekter: 650,00 DKK ex. moms (v. minimum 10 personer)

4-6 timers guidet tur med 3-4 teambuildingsprojekter: 950,00 DKK ex. moms (v. minimum 10 personer)

Prisen er inklusiv:

  • Mountainbike
  • Cykelhjelm
  • Drikkedunk (to keep)
  • Energibar
  • Instruktør/guide

Prisen forudsætter:

  • At der er minimum 10 personer (er i mindre end 10 personer, betales der forsat for 10 personer)
  • At der er start/mål i Silkeborg MTB Center

Ansvar:

Al deltagelse på sker på eget ansvar. Vi er meget opmærksomme på deltagernes niveau og tilpasser ruten efter deres evner, men vi forventer også, at deltagerne til en hver tid informere os om niveauet passer til deres evner på en mountainbike. Al deltagelse sker dog på eget ansvar, da det er dig der sidder på cyklen. Da al deltagelse sker på eget ansvar dækker vi ikke personskader, skader på tredjemand, cykel, tøj, ure eller andre personlige ejendele.

2018-03-05T10:45:10+00:00