Med en lokal mountainbike guide får I det bedste ud at Jeres tid i Silkeborg og vi viser Jer alle de gode spots, spor og seværdigheder man ikke må gå glip af.

Er i en skoleklasse, mountainbikeklub eller gruppe kollegaer der vil ud og opleve skovene eller have nogle kilometer i benene? Så lej en lokal guide og instruktør der kan vise Jer skovens seværdigheder, de bedste ruter og spots så I får det optimale ud af Jeres tid i Silkeborg. I kan medbringe egne cykler eller leje af os.

Vores guider og instruktører er lokale mountainbikere, med forskellige talenter fra downhill kørsel til race og de træner i skovene flere gange om ugen. Dvs. de kender status på sporene og kan tilpasse dagen til Jeres ønske om sværhedsgrad, længde og varighed.

Vi tilbyder i grove træk to typer af guidede ture:

“Oplev naturen”

Silkeborg byder på noget af Danmarks smukkeste natur, med masser af udsigtspunkter, søer, skove, og grøn natur. Vi guider dig/Jer rundt til alle de bedste steder, og lover en fantastisk oplevelse, med naturen i centrum. Lad os vise jer alle de “hemmelige” skove, søer, smukke spor.

“Motionist/entusiasten”

For Jer som er virksomhedens MTB-motionister, eller måske ligefrem entusiast, så er en guidet tur med Silkeborg MTB Center, en sikker vej til at få mest muligt ud af din tid på sporene ved Silkeborg. Om det er de tekniske singletracks der tænder dig, krydret med lidt teknik, eller en sej langtur, hvor vi holder kæden stram (og puster ud ved et vandstop eller to), så kender vi ALLE de fede ture i Silkeborg og omegn.

Og så er I er altid velkommen til at mødes i vores lokaler hvor vi (eller Jer selv) arrangerer kage, sandwich eller en kop kaffe før eller efter turen.

Prisen pr. guide/instruktør:

2 timer: 800,00 DKK Eksl. moms.

Flg. time 350,00 DKK Eksl. moms

Prisen forudsætter:

  • At der bookes minimum 2 timer
  • At der er start/mål et sted i Silkeborg.

Ansvar:

Al deltagelse på sker på eget ansvar. Vi er meget opmærksomme på deltagernes niveau og tilpasser ruten efter deres evner, men vi forventer også, at deltagerne til en hver tid informere os om niveauet passer til deres evner på en mountainbike. Al deltagelse sker dog på eget ansvar, da det er dig der sidder på cyklen. Da al deltagelse sker på eget ansvar dækker vi ikke personskader, skader på tredjemand, cykel, tøj, ure eller andre personlige ejendele.

2018-03-05T10:52:19+00:00