Handelsbetingelser 2017-05-13T10:06:13+00:00

GENERELLE UDLEJNINGSBETINGELSER

Nedenstående gælder for handel med:

Silkeborg Mountainbike Center
Chr. 8. Vej 2A
DK-8600 Silkeborg
CVR: 29 22 13 40

Afhentning af cykler på:
Silkeborg Mountainbike Center
Chr. 8. Vej 2A
DK-8600 Silkeborg

Kontakt information for firmaer, skoler og offentlige institituioner: Tlf: +45 61 67 47 47
info@smtbc.dk

Kontakt information for private, private grupper og mountainbike kurser: Tlf: +45  64 63 21 60
info@cyclesportsilkeborg.dk

RESERVATION AF UDLEJNINGSUDSTYR

1.1: UDLEJNINGSUDSTYR

Det komplette udvalg af udstyr kan ses på vores hjemmeside, hvor det kan bookes. Det ønskede udstyr kan reserveres inden udlejningsdagen.

1.2: UDLEJNINGSOMKOSTNINGERNE

Udlejningsomkostningerne kan findes på hjemmesiden under “Udlejning”.

Ved større grupper og arrangementer, kan der udregnes en specialpris, som er gyldig I 14 dage.

1.3: BETALINGSMETODE

Ved udlejning kan der betales kontant ved afhentning, eller via online betaling på hjemmesiden, hvor betalingsmodulet håndteres af Quickpay.

Quickpay administrerer sikkerheden i overførslerne og sikrer beskyttelse af brugeroplysninger (krypteringsnøgler) og forvaltningen af dem.

Kunden kan betale udlejningen direkte online via Dankort, Visa, Mastercard. Kunden skal indtaste de 16 tal, udløbsdatoen og det trecifrede kryptogram på bagsiden af kortet.

Kundens online udlejning bliver gennemført, hvis det centrale bankkortnetværk godkender kortet. Hvis det centrale bankkortnetværk afviser kortet, kan Silkeborg Mountainbike Center annullere reservationen.

Under betalingstransaktionen bliver kunden automatisk tilsluttet en betalingsserver. Bankoplysningerne er beskyttede og krypterede.

1.4: UDFORMNINGEN AF KONTRAKTEN

Reservationen er først gennemført og reel når Silkeborg Mountainbike Center inkasserer den totale udlejningsafregning – jf. hvad der er blevet beskrevet tidligere – og når kunden har modtaget en elektronisk besked, der bekræfter udlejningen og indeholder udlejningskvitteringen.

2: AFHENTNING OG TILBAGELEVERING AF DET UDLEJEDE UDSTYR

Udlejningen starter så snart udstyret er afhentet af kunden Ved Silkeborg Mountainbike Center, og varer til udstyret bliver afleveret tilbage til Silkeborg Mountainbike Center.

Ved reservation foretaget mindre end 24 timer i forvejen, vil Silkeborg Mountainbike Center gøre deres bedste, men de kan ikke garantere 100 % for klargørelsen. For at være sikker, vil det være en god ide at ringe og høre inden afhentning.

Det udlejede udstyr er helt og aldeles kundens ansvar, så snart kunden har afhentet det. Kunden skal tage sig af opbevaringen af udstyret og skal bruge udstyret således, at kunden under ingen omstændigheder er til fare for sig selv eller sine omgivelser. Afhentning af udstyret er den person, som lejer udstyrets ansvar. Hvis kunden bliver forsinket i fht. det aftalte afhentningstidspunkt, skal kunden informere Silkeborg Mountainbike Center herom så hurtigt som muligt. Silkeborg Mountainbike Center vil opbevare udstyret i 24 timer, hvorefter udstyret vil blive genudlejet uden, at kunden vil modtage nogen godtgørelse.

Det udlejede udstyr SKAL afleveres tilbage samme sted, som det er blevet afhentet.

Hvis udstyret ikke leveres tilbage – uanset årsagen – vil kunden modtage en regning på udstyrets nypris, oven i udlejningsomkostningerne.

Ved skader på det lejede udstyr betales der følgende standard priser for reparation.

  • Punktering: 50kr
  • Knækket eger: 50 kr.
  • Knækket geardrop: 200kr
  • Knækket bagskifter: 400kr
  • Knækket kæde: 30kr.
  • Bøjet bremseskive: 100kr.

3: BRUG AF DET LEJEDE UDSTYR

Det lejede udstyr må kun bruges af kunden, det er ikke tilladt at videreudleje det eller udlåne det gratis. Kun kunden selv kan bedømme sin kompetence til at bruge udstyret.

Kunden skal forsikre at være i stand til at bruge det udlejede udstyr, og skal bruge dette med forsigtighed uden at være til fare for sine omgivelser, i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Al udlejet udstyr anerkendes som værende i god stand, og skal gives tilbage i samme tilstand. Udstyret er nummereret og markeret, og skal gives tilbage med de samme numre og det samme mærke. Al beskadigelse, uanset årsagen, vil medføre, at man ud over betaling af leje for udstyret, ligeledes skal betale erstatnings eller reparationsomkostninger. Man kan maksimalt blive opkrævet for prisen for nyt udstyr.

4: AFBESTILLING

Kunden har en fortrydelsesfrist på 7 dage fra den dag reservationen er blevet lavet. Hvis denne frist udløber en lørdag, en søndag, en hellig eller feriedag, vil fristen blive forlænget til næste hverdag.

Denne fortrydelsesret gælder dog ikke, hvis udlejningen er begyndt inden de 7 dages frist.

4.1: HVORDAN FOREGÅR AFBESTILLINGEN

Hvis fortrydelsesretten bliver brugt inden for de 7 dage, vil den sum, som kunden har indbetalt, blive tilbagebetalt. KontaktSilkeborg Mountainbike Center herom.