Tag på ekspedition i Søhøjlandet til lands på mountainbike og til vands i kajak og oplev noget af Danmarks smukkeste natur med kollegaerne.   

Da vi også er en del af Silkeborg Kajak og SUP Center kan vi tilbyde Jer, at kombinere mountainbiketuren med en kajaktur på Gudenåen og I kan selv vælge om I vil sejle i en toerkajak eller en singlekajak.

Sejl f.eks. fra Silkeborg til Himmelbjerget i kajak og byt kajakken ud med en mountainbike og kør retur gennem Sønderskov og Østerskov og hvor du vil b.la. vil komme forbi de smukke søer Slåen Sø og Avn sø.

Havkajakkerne er fra engelske Perception Kayaks og som er det mest solgte kajakbrand i Danmark takket være de gode sejlegenskaber og en fantastisk stabilitet i al slagt vejr.

Vælger i singlekajakker kan i vælge mellem den meget stabile begynderkajak Carolina Expedition m/ror eller den lidt smallere Expression Expedition ligeledes m/ror. De har begge justerbar sæder og pedaler (til roret) og så har de alle vandtætte pakrum, både for og bag til bagage.

Vælger i at sejle i toerkajak hedder modelle Perception Vista Expedition m/ror. Det er den eneste toerhavkajak der er godkendt af Søfartsstyrrelsen og faktum er, at den er mere sikker end en kano. Den er også nemmere og hurtigere at ro og så har den et stort cockpit med plads til to voksne og et barn eller to voksne og bagageplads i midten, et lukket vandtæt rum til din bagage bagerst og ikke mindst formstøbte sæder med rygstøtte, der giver en god komfort.

Carolina Expedition
m/ror

Længde: 447 cm
Længde cockpit: 100 cm
Bredde: 62 cm
Bredde cockpit: 55 cm
Vægt: 22 kg
Lastevne: 180 kg

Carolina Expression
m/ror

Længde: 442 cm
Længde cockpit: 100 cm
Bredde: 59 cm
Bredde cockpit: 49 cm
Vægt: 24 kg
Lastevne: 165 kg

Vista Expedition
m/ror

Længde: 485 cm
Længde cockpit: 232 cm
Bredde: 82 cm
Bredde cockpit: 66 cm
Vægt: 41 kg
Lastevne: 230 kg

Priser pr. person:

3-5 timers ekspedition: 750,00 DKK ex. moms. (F.eks. Silkeborg – De små Fisk i Sejs tur/retur eller Silkeborg – Ludvigslyst i Svejbæk tur/retur)

5-7 timers ekspedition: 850,00 DKK ex moms.  (F.eks. Silkeborg – Himmelbjerget tur/retur)

Prisen er inklusiv:

  • Kajak (ener eller toer), redningsvest, pagaj, vandtæt paksæk og kort.
  • Mountainbike, cykelhjelm, repkit og kort.
  • Levering/afhentning af kajak og mountainbike.
  • Drikkedunk (to keep)
  • Energibar
  • Instruktør/guider

Prisen forudsætter:

  • At I er minimum 10 personer (er i færre end 10 personer betales der forsat for 10 personer).
  • At der er start v. Silkeborg MTB Center.

Ansvar:

Al deltagelse på sker på eget ansvar. Vi er meget opmærksomme på deltagernes niveau og tilpasser ruten efter deres evner, men vi forventer også, at deltagerne til en hver tid informere os om niveauet passer til deres evner på en mountainbike. Al deltagelse sker dog på eget ansvar, da det er dig der sidder på cyklen. Da al deltagelse sker på eget ansvar dækker vi ikke personskader, skader på tredjemand, cykel, tøj, ure eller andre personlige ejendele.

2018-03-05T10:44:16+00:00