Vi tilbyder teknikkurser til virksomhedens cykelhold eller skolenes idrætslinjer og vi arrangere både begynderkurser og kurser for øvede.

Der arbejdes med optimal indstilling af mountainbiken og ikke mindst din placering på mountainbiken under kørsel. En stor del af turen foregår på single tracks (ensrettede spor, kun med plads til en rytter) som giver optimale muligheder for at træne køreteknik på op- og nedkørsler samt svingteknik.

Vi gør en del stop undervejs, giver løbende feedback og har også mulighed for at opdele gruppen ud fra niveau, form og ønske om udfordring undervejs.

Vi har et kort kursus på 3 timer og et længere kursus på 5 timer. De første tre timer indeholder det samme, men på 5 timers kurset er der tillagt 2 timers mere praktisk træning med mulighed for mere vejledning og feedback.

I er meget velkommet til at medbringe egen forplejning og drikkevare, eller vi kan bestille tapas, sandwich eller lign. til en midtvejspause eller efter kurset.

Pris pr. person:

  • 3 timers kursus: 450,00 DKK ex. moms
  • 5 timers kursus: 650,00 DKK ex moms

Prisen er inklusiv:

  • 1 instruktør pr. 5 deltagere.
  • Sandwich, energibar, vand og kaffe
  • 25 % rabat på vores udlejningscykler, hvis ikke du medbringer din egen cykel

Prisen forudsætter: 

  • At der er minimum 10 personer (er i mindre end 10 personer, betales der forsat for 10 personer)
  • At der er start/mål v. Silkeborg MTB Center.

Ansvar:

Al deltagelse på sker på eget ansvar. Vi er meget opmærksomme på deltagernes niveau og tilpasser ruten efter deres evner, men vi forventer også, at deltagerne til en hver tid informere os om niveauet passer til deres evner på en mountainbike. Al deltagelse sker dog på eget ansvar, da det er dig der sidder på cyklen. Da al deltagelse sker på eget ansvar dækker vi ikke personskader, skader på tredjemand, cykel, tøj, ure eller andre personlige ejendele.

2018-03-05T10:45:37+00:00